Различие и единство во взаимодействии правовых культур в XXI веке (XXIII Всемирный конгресс Международной ассоциации философии права и социальной философии) - Антонов, М.В.; Поляков, А.В.; Максимов, С.И. (Інститут держави і права ім. В.М. Корецького НАН України, 2009)
Огляд ХХІІІ Всесвітнього конгресу Міжнародної асоціації філософії права і соціальної філософії «Право і правові культури у ХХІ столітті: відмінності та єдність», який відбувся 1-6 серпня 2007 р. у Кракові (Польща)