Еколого-гігієнічна оцінка осадів стічних вод м. Дніпропетровська та перспективи їх утилізації - Крамарьова, Ю.С. (Актуальні проблеми транспортної медицини, 2015)
Стаття присвячена комплексній еколого-гігієнічній оцінці осадів міських стічних вод станцій аерації м. Дніпропетровська. Надана динаміка основних показників осадів зі збільшенням термінів їх зберігання на мулових майданчиках. Запропоновано новий перспективний спосіб вилучення важких металів із осадів міських стічних вод.