Працевлаштування лиць похилого віку та інвалідів у морських портах - Скиба, О.В.; Євстафьєв, В.М. (Актуальні проблеми транспортної медицини, 2015)
Наведені узагальнені дані по захворюваності робітників морських портів були проведені з ціллю визначення факторів ризику для розвитку захворювань у робітників портів та визначення робочих місць, на якіх можуть працювати інваліди. З цією ціллю були вивчені дані про працюючих у портах інвалідах та їх працевлаштуванні.