Структура викладання загальної хірургії англомовним студентам - Дробков, О.Л.; Кадочніков, В.С. (Актуальні проблеми транспортної медицини, 2015)
Кредитно-модульна система є сучасним фактором підготовки фахівців, яка викликає підвищення ефективності навчання та необхідність приділяти значну увагу самостійній роботі студентів. За умовах використання сучасних технологій її продуктивність підвищується. Викладено досвід викладання англійською мовою у студентів на кафедрі загальної хірургії Одеського національного медичного університету.