Податкова політика Російської імперії в Україні в дореформенний період - Андрусишин, А. (Інститут історії України НАН України, 2008)
Рецензія на книгу: Орлик В.М. Податкова політика Російської імперії в Україні в дореформенний період / Відпов. ред. член-кореспондент НАН України О.П.Реєнт. – Кіровоград: Імекс – ЛТД, 2007. – 631 с.