Визначення коефіцієнта Пуассона методами двокрокової фазозсувної інтерферометрії - Вороняк, Т.І. (Фізико-хімічна механіка матеріалів, 2013)
Запропоновано методики безконтактного визначення коефіцієнта Пуассона методами фазозсувної інтерферометрії для балок з гладкими і шорсткими поверхнями та схему експериментальної установки для їх реалізації. Наведено результати апробації цих методик на сталевій та дюралевій балках.