Аналіз поверхні і корозійна тривкість азотованого та оксинітрованого сплаву ВТ6с у фізіологічному розчині при 36 і 40°С - Ткачук, О.В.; Проскурняк, Р.В.; Погрелюк, І.М. (Фізико-хімічна механіка матеріалів, 2014)
Досліджено корозійну поведінку титанового сплаву ВТ6с з нітридним та оксинітридним покривами у 0,9%-му розчині NaCl за температур 36 і 40°С. Виявлено, що з підвищенням температури корозійна тривкість сплаву з обома покривами поліпшується.