Особливості корозії інструментальної сталі в зоні різання - Крет, Н.В.; Цирульник, О.Т.; Бабій, Л.О. (Фізико-хімічна механіка матеріалів, 2014)
Досліджено вплив умов різання на електрохімічні властивості та опір корозії інструментальної сталі залежно від рН мастильно-охолоджувальних рідин.