Вплив ультразвукової дезінтеграції на технологічні характеристики тонковкрапленого продукту синтезу алмазу - Олійник, Н.О.; Ільницька, Г.Д.; Базалій, Г.А.; Мельник, В.І. (Породоразрушающий и металлообрабатывающий инструмент – техника и технология его изготовления и применения, 2015)
Наведено результати визначення ступеня розкриття та характеристик крутості дисперсних продуктів синтезу алмазу, що утворюються при отриманні порошків алмазу. Показано, що найповніша дезінтеграція тонковкраплених продуктів синтезу можлива в результаті оброблення, що поєднує різні способи руйнування.