Міжнародний семінар з філософії права в Києві - Максимов, С.І.; Кобринський, Д.Ю. (Інститут держави і права ім. В.М. Корецького НАН України, 2009)
26-29 вересня 2008 року в Києві відбувся міжнародний методологічний семінар «Філософія права як академічна дисципліна». Семінар був проведений як один з етапів реалізації проекту «Сучасна теорія права». Цей проект здійснюється під егідою Програми підтримки вищої освіти (HESP) Інституту відкритого суспільства (OSI) (Будапешт) у якості Регіонального семінару досконалого викладання (ReSET) з метою підвищення кваліфікації викладачів вищих навчальних закладів.