Оцінка ефектів медико-професійних факторів на формування професійної непридатності працівників залізничного транспорту - Безгула, О.Р. (Актуальні проблеми транспортної медицини, 2015)
В статті викладені матеріали по обґрунтуванню і специфікації моделі для оцінки ефектів медико-професійних факторів на формування професійної непридатності працівників залізничного транспорту.