Правосуддя: філософське та теоретичне осмислення - Мережко, О.О. (Інститут держави і права ім. В.М. Корецького НАН України, 2009)
Рецензія на монографію: Правосуддя: філософське та теоретичне осмислення: колективна монографія / А. М. Бернюков, В. С. Бігун, Ю. П. Лобода, Б. В. Малишев, С. П. Погребняк, С. П. Рабінович, В. С. Смородинський, О. В. Стовба. – К., 2009. – 316 с. (Бібліотека Міжнародного часопису «Пробеми філософії права»)