Спектр андреевских состояний в несимметричном S₁NS₂-переходе - Пейсахович, Ю.Г.; Штыгашев, А.А. (Физика низких температур, 1999)
Розглянуто повністю асиметричний S₁NS₂-перехід з різними поверхнями Фермі у шарах. Побудовано трансфер-матрицю та знайдено спектр локалізованих станів. Ослаблення фазової залежності із зростанням відмінності імпульсів Фермі у шарах має повільний степеневий характер.