Підземні води як стратегічний ресурс - Шестопалов, В.; Лялько, В.; Гудзенко, В.; Дробноход, М.; Огняник, М.; Руденко, Ю.; Ситников, А.; Скальський, О.; Сухоребрий, А.; Яковлєв, Є. (Видавничий дім "Академперіодика" НАН України, 2005)
Висвітлено стан і прогнозування водообміну у гідрогеологічних структурах України, показано ефективність застосування для цього сучасних комп'ютерних, фізико-хімічних і космічних технологій та економічну перспективність залучення резервів якісних підземних вод для забезпечення потреб населення.