Визначення залишкового ресурсу коліс парових турбін за змінного в часі навантаження - Долінська, І.Я. (Фізико-хімічна механіка матеріалів, 2011)
За запропонованою раніше розрахунковою моделлю поширення повзучо-втомних тріщин у тонкостінних елементах конструкцій сформульована розрахункова модель і на основі цього розроблений метод для визначення залишкового ресурсу коліс парових турбін. Розраховано залишковий ресурс кільцевого та кругового коліс парової турбіни.