В’язкопружні властивості наповненого поліетиленгліколю в мегагерцовому діапазоні частот - Клепко, В.В.; Колупаєв, Б.Б.; Лисенков, Е.А.; Волошин, М.О. (Фізико-хімічна механіка матеріалів, 2011)
Для гетерогенних полімерних систем, які отримані на основі поліетиленгліколю, що містить як наповнювач багатошарові карбонові нанотрубки (КНТ), розглянуто поведінку композитів у температурному та ультразвуковому полях за частоти 0,4 MHz. Показано, що в’язкопружні властивості матеріалу залежать від вмісту КНТ, температури та лінійних розмірів структуроутворень, які беруть участь у дисипативних процесах.