До історії євреїв на Черкащині: соціально-економічне становище в ХІХ – на початку ХХ ст. - Клименко, Т.А. (Інститут історії України НАН України, 2009)
Дослідження присвячено соціально-економічному життю євреїв Черкащини у ХІХ – на початку ХХ ст.