Забезпечення робочою силою вугільної промисловості Донбасу у пореформений період - Довжук, І.В. (Інститут історії України НАН України, 2009)
Розвідка має за мету розглянути низку аспектів процесу формування робітництва вугільної промисловості Донбасу у післяреформений період.