Губернські предводителі дворянства Правобережної України другої половини ХІХ – ст.: соціокультурний портрет - Тимошенко, В.І. (Інститут історії України НАН України, 2009)
Автором статті здійснено спробу ґрунтовного та всебічного змалювання соціокультурного портрету губернських предводителів дворянства Правобережної України другої половини ХІХ ст.