Участь українських політичних партій у підготовці українського селянського з’їзду та організації української селянської спілки - Федьков, О.М.; Магась, В.О. (Інститут історії України НАН України, 2009)
У статті розглядається спроба скликання Всеукраїнського селянського з’їзду та організації Української селянської спілки, яка була зроблена представниками національних політичних партій та селянства в період революції 1905–1907 рр.