Українська історіографія суспільно-політичних процесів у Галичині 1914–1919 рр.: монографія - Кіян, О.І. (Інститут історії України НАН України, 2009)
Рецензія на книгу: Великочий В. С. Українська історіографія суспільно-політичних процесів у Галичині 1914–1919 рр.: монографія / Володимир Великочий. – Івано-Франківськ: Видавничо-дизайнерський відділ ЦІТ Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника, 2009. – 812 с.