Модифікація поверхні магнетом’яких аморфних сплавів олігомерами для створення тривких антикорозійних покривів - Герцик, О.М.; Ковбуз, М.О.; Єзерська, О.А.; Переверзєва, Т.Г. (Фізико-хімічна механіка матеріалів, 2011)
Хронопотенціометричним та методом електрохімічної імпедансної спектроскопії досліджено вплив способу нанесення і термічного закріплення олігомерних плівок на поверхні магнетних аморфних сплавів складу Fe(Me)SiB, де Me – Ni, Mo, Cu, Nb, як захисних антикорозійних покривів.