Психопрофілактика стресу у вагітних жінок - Запорожан, В.М.; Сазонов, О.В. (Актуальні проблеми транспортної медицини, 2012)
Автори навели результати аналізу сучасної ситуації, яка характеризується підвищеним стресовим навантаженням різного генезу, до яких можуть бути схильні й вагітні жінки, тому поважно по можливості виключити такі стресові ситуації або підготувати до них вагітну.