Еколого-гігієнічна оцінка санітарно-мікробіологічного стану та біологічної контамінації ропи Шаболатського (Будакського) лиману - Мокієнко, А.В.; Ніколенко, С.І.; Пушкіна, В.О.; Вовк, В.В.; Недолуженко, Д.І.; Загоруйко, М.О.; Ковбасюк, О.В.; Гринь, В.Г. (Актуальні проблеми транспортної медицини, 2012)
У роботі надано результати еколого-гігієнічної оцінки санітарно-мікробіологічних показників та біологічної контамінації ропи Шаболатського (Будакського) лиману. Обґрунтовано необхідність розробки документу щодо нормування мікробіологічних показників якості ропи.