Гігієнічна оцінка водопостачання та водовідведення об’єктів повітряного транспорту та шляхів їх оптимізації - Петренко, Н.Ф.; Мокієнко, А.В.; Корнієнко, М.М.; Ткаченко, Т.В. (Актуальні проблеми транспортної медицини, 2014)
У статті представлено результати гігієнічної оцінки водопостачання та водовідведення об’єктів повітряного транспорту. Рекомендовано застосування діоксиду хлору для знезараження питної води в аеропортах та стічних вод повітряних суден після попередньої очистки