Дослідження структури алмазно-твердосплавних пластин, отриманих різними способами - Стасюк, Л.П.; Ткач, В.М.; Мельнійчук, Ю.О.; Заболотний, С.Д. (Породоразрушающий и металлообрабатывающий инструмент – техника и технология его изготовления и применения, 2016)
Методом растрової електронної мікроскопії досліджено структуру алмазно-твердосплавних пластин (АТП), отриманих методами прямого просочування з підкладки і спікання з додаванням кобальту до алмазного порошку. Показано механізм зношування АТП при струганні пісчаника і граніту. Вивчено вплив Со на зносостійкість АТП.