Методи деформаційного зміцнення важкого вольфрамового сплаву та їх вплив на властивості сплаву після деформації (огляд) - Мельниченко, В.В.; Мельниченко, Я.В.; Андреєв, І.В.; Шейкін, С.Є.; Студенець, С.Ф.; Гнатенко, І.О. (Породоразрушающий и металлообрабатывающий инструмент – техника и технология его изготовления и применения, 2016)
Наведено аналіз літературних даних про методи деформаційного зміцнення важкого вольфрамового сплаву та їх вплив на властивості сплаву типу ВНЗ (W-Ni-Fe) після деформації.