Іформаційно-комунікаційні технології при вивченні інтегрованої дисципліни "Анатомія і фізіологія людини" в вищих медичних навчальних закладах I-II рівнів акредитації - Ващенко, Н.М.; Педанов, Ю.Ф.; Гоженко, А.І. (Актуальні проблеми транспортної медицини, 2013)
У статті висвітлені проблеми використання інформаційно-комунікаційних технологій при вивченні інтегрованої дисципліни «Анатомія і фізіологія людини» в вищих медичних навчальних закладах І-ІІ рівнів акредитації.