Вивчення стану здоров’я водіїв таксі за результатами анкетного опитування - Лєбєдєва, Т.Л.; Гуров, С.В.; Петров, В.А.; Чорний, Ю.О. (Актуальні проблеми транспортної медицини, 2016)
За результатами анкетного опитування 101 водія таксі установлена невідповідність нормативним вимогам тривалість змінного періоду керування. Хронічна втома та підвищена нервово-емоційна напруженість обумовлюють зміни у вегетативній нервовій системі та підвищують ризик розвитку серцево-судинних захворювань та захворювань системи травлення.