Вплив комплексу попередників і модуляторів біосинтезу убіхінона на стан мітохондріальної пори перехідної провідності в мітохондріях серця за введення адреналіну - Кучменко, О.Б.; Петухов, Д.М. (Актуальні проблеми транспортної медицини, 2013)
Використання комплексів попередників і модуляторів біосинтезу убихинона при адреналін-індукованому ушкодженні у щурів в якості профілактичного та терапевтичного засобу призводить до зниження чутливості мітохондріальної пори змінної провідності до впливу індуктора її відкриття, що може свідчити про можливість корекції з їх допомогою мітохондріальної дисфункції, яка розвивається при введенні адреналіну.