Особливості впровадження сімейноцентрованої системи супроводу жінок з первинним психотичним епізодом та аналіз її ефективності - Баскіна, В.В. (Актуальні проблеми транспортної медицини, 2016)
В області сучасної психіатрії, актуальним залишається питання супроводу жінок, які перенесли первинний психотичний епізод. Автором проведено дослідження, та виявлено дезадаптивні характеристики та закономірності формування порушень сімейного функціонування жінок з первинним психотичним епізодом. У наведеній статті, автором представлено аналіз досвіду впровадження власного, комплексу психосоціального супроводу даної категорії жінок, спрямованого на їх родину.