Склад водно-сольових екстрактів кріоконсервованих фрагментів органів свиней - Гальченко, С.Є. (Проблемы криобиологии и криомедицины, 2004)
Визначено вплив режимів кріоконсервування фрагментів органів свиней і умов отримання екстрактів на їх склад. Встановлено, що при отриманні водно-сольових екстрактів вихід біологічно активних речовин в розчин з кріоконсервованих фрагментів органів більший, ніж з нативних. Вихід пептидів більший з фрагментів, кріоконсервованих у присутності ПЕО1500. Оптимальний строк інкубації 60 хв.