Узагальнення практики розгляду судами цивільних справ про усиновлення дітей, позбавлення батьківських прав, встановлення опіки та піклування над дітьми (Продовження) - Олійник, А.С. (Інститут держави і права ім. В.М.Корецького НАН України, 2009)
Початок див. у № 1 за 2009 рік.