Стан клітинного та гуморального імунітету за умов розвитку експериментального алергічного альвеоліту та корекція їх порушень Тіотриазоліном - Регеда, М.С.; Пасічник, М.А. (Актуальні проблеми транспортної медицини, 2014)
У роботі показано, що в динаміці розвитку (12-а, 24-а, 34-а і 44-а доби) експериментального алергічного альвеоліту відбувається поступове збільшення вмісту В-лімфоцитів і циркулюючих імунних комплексів та зниження рівня Т-лімфоцитів в крові і позитивний коригуючий вплив тіотриазоліну на вивчаємі показники.