Методичні засади оцінювання інвестиційної привабливості землекористувань аграрних підприємств - Кучер, А.В. (Вісник економічної науки України, 2018)
У статті запропоновано й апробовано науково-методичний підхід щодо оцінювання інвестиційної привабливості землекористувань аграрних підприємств. Для інтерпретації результатів оцінювання інвестиційної привабливості аграрного землекористування на основі функції бажаності Харінгтона виокремлено п’ять рівнів інвестиційної привабливості. Здійснено комплексне оцінювання й розроблено картограму інвестиційної привабливості землекористування аграрних підприємств регіонів України. Практичне застосування результатів дослідження сприятиме ухваленню обґрунтованих інвестиційних рішень щодо здійснення земельних інвестицій.