Нові підходи щодо вдосконалення оцінки впливу базових інститутів на розвиток видавничо-поліграфічної діяльності в Україні - Палига, Є.М.; Обертан, Д.В. (Вісник економічної науки України, 2018)
У статті досліджено наявні підходи щодо методологічних основ оцінки впливу інституційного середовища на розвиток видавничо-поліграфічної діяльності в Україні із врахуванням регіональних особливостей. Наголошено на необхідності формування взаємозалежностей групи факторів, які впливають на систему інституційних факторів економічного зростання виробничих систем. Таким чином, у сучасних умовах господарювання є потреба вдосконалювати вплив базових інститутів на розвиток видавничо-поліграфічної діяльності в регіонах через вплив системи інституційних факторів економічного зростання виробничих систем та впровадження і реалізацію системи факторів впливу базових інститутів на діяльність ВПД.