Виявлення закономірностей функціонування та розвитку підприємств як основних агентів ринку: відображення в навчальному процесі вищої школи - Брюховецька, Н.Ю. (Вісник економічної науки України, 2018)
Рецензія на підручник Бойчик І.М. «Економіка підприємства». Київ: Кондор-Видавництво, 2016. 378 с.