Стратегічні пріоритети підвищення рівня життя населення: порівняльна оцінка розвитку України і Грузії - Харазішвілі, Ю.М.; Грішнова, О.А. (Вісник економічної науки України, 2018)
Запропоновано систему показників і методологію оцінювання їх (в тому числі – інтегрального), яка дає можливість найбільш точно визначити рівень життя населення на основі ключових макроекономічних показників з урахуванням тіньової зайнятості та тіньової оплати праці. Проведено порівняльний аналіз рівня життя України та Грузії. Науково обґрунтовано стратегічні орієнтири рівня життя для цих країн до 2025 р.