Структура внутрішньої картини хвороби у підлітків зі сколіозом - Коломієць, С.І. (Актуальні проблеми транспортної медицини, 2017)
У дослідженні прийняли участь 169 підлітків зі сколіозом. В результаті дослідження було описано внутрішню картину хвороби підлітків зі сколіозом. Визначено основні порушення, пов’язані з різними складовими внутрішньої картини хвороби: сенсорної, емоційної, особистісної, інтелектуальної, мотиваційної та соціальної.