О закономерностях изменения сейсмических волновых полей в зонах подтопления подрабатываемых территорий Донбасса - Майборода, А.А.; Глухов, А.А.; Тиркель, М.Г.; Туманов, В.В. (Український науково-дослідницький і проектно-конструкторський інститут гірничої геології, геомеханіки і маркшейдерської справи НАН України, 2008)
Наведено встановлені закономірності зміни сейсмічних хвильових полів в зонах підтоплення підроблюваних територій Донбасу. Показано, що застосування математичного моделювання підвищує ефективність використання сейсморозвідки для прогнозу і контролю процесів підтоплення.