Гомеаническе мониторинги на территории ликвидируемых шахт Донбасса - Кулибаба, С.Б.; Питаленко, Е.И.; Рожко, М.Д.; Шиптенко, А.В. (Український науково-дослідницький і проектно-конструкторський інститут гірничої геології, геомеханіки і маркшейдерської справи НАН України, 2007)
Висвітлено деякі результати геомеханічних моніторингів, які проводяться на території тих шахт Донбасу, що ліквідуються.