Ресурсы и энергосбережение - Киселев, Н.Н.; Филатов, В.Ф.; Чхан, Н.В. (Український науково-дослідницький і проектно-конструкторський інститут гірничої геології, геомеханіки і маркшейдерської справи НАН України, 2007)
В статті проаналізовані потеійні нетрадиційні джерела енергії України; розглянуті технічні і технологічні аспекти одержання на цій основі альтернативної екологічно чистої енергії.