Нові підходи до розуміння соціології права - Музика, І.В. (Інститут держави і права ім. В.М. Корецького НАН України, 2004)
Рецензія на монографію: Савчук С. В. Юридична соціологія: предмет і місце в системі юридичних наук. – Чернівці: Рута, 2003.