Застосування пакету моделей розрахунку дозових навантажень (WSA) для створення автоматизованого робочого місця інженера-дозиметриста спецкомбінату «Радон» - Злобенко, Б.П.; Кучковський, В.П.; Спасова, Л.В. (Збірник наукових праць Інституту геохімії навколишнього середовища, 2009)
У статті розглянуто можливість застосування спеціалізованих засобів моделювання на базі пакету моделей WSA для створення автоматизованого робочого місця інженера-дозиметриста. Автоматизоване робоче місце інженера-дозиметриста спецкомбінату «РАДОН» розраховане на роботу у складі локальної обчислювальної системи сховища, інтегрованої у систему інформаційної підтримки діяльності МНС України «МНС-Інформ». Модуль програми WSA був розроблений в Інституті геохімії навколишнього середовища. Проведена робота є основою для створення повнофункціонального робочого місця інженера-дозиметриста, обладнаного відповідними програмними та технічними засобами.