Залишкові запаси реліктових прісних вод у колекторах Української частини Дніпровсько-Донецького артезіанського басейну - Яковлєв, В.В. (Збірник наукових праць Інституту геохімії навколишнього середовища, 2012)
На основі геологічних даних експертно оцінено, що в підкрейдяних горизонтах української частини Дніпровсько-Донецького артезіанського басейну вміщується 377 км³ реліктових прісних вод.