Лисиченко Георгій Віталійович (Збірник наукових праць Інституту геохімії навколишнього середовища, 2012)
В 2012 році виповнилось 65 років з дня народження заступника директора з наукової роботи Інституту геохімії навколишнього середовища НАН України Георгія Віталійовича Лисиченка. Лисиченко Г.В. — відомий учений в галузі математичного моделювання і аналізу ризиків природно-техногенних процесів, гідрогеології, інженерної геології, радіоекології та ядерної енергетики.