До питання комплексного використання мінеральної сировини Криворізького басейну - Губіна, В.Г. (Збірник наукових праць Інституту геохімії навколишнього середовища, 2012)
В роботі проаналізовано стан вивченості і можливостей видобутку і отримання відповідних концентратів та іншої промислової продукції з мінеральної сировини вмісних і розкривних порід залізорудних родовищ Кривбасу