Форми знаходження міді у зоні техногенезу об’єктів вуглевидобутку (на прикладі шахти Візейська Червоноградського гірничо-промислового району) - Карабин, В.В.; Кочмар, І.М. (Збірник наукових праць Інституту геохімії навколишнього середовища, 2017)
У статті здійснено оцінку чинників екологічної небезпеки довкілля у зоні впливу шахти Візейська, спричинених розподілом різних форм міді у породах терикону, на основі встановлення закономірностей поширення форм міді у зоні техногенезу.