Вибори дійсних членів і членів-кореспондентів Національної академії наук України (сесія Загальних зборів НАН України 7 березня 2018 р.) (Вісник НАН України, 2018)
7 березня 2018 року у Великому конференц-залі НАН України відбулася сесія Загальних зборів Національної академії наук України по виборах дійсних членів (академіків) і членів-кореспондентів Національної академії наук України.