Геометричні мозаїки великого українця (до 150-річчя від дня народження професора Георгія Вороного) - Працьовитий, М.В.; Сита, Г.М. (Вісник НАН України, 2018)
Георгій Феодосійович Вороний — всесвітньо відомий математик, один з найвизначніших учених, яких дала світовій науці українська земля. Ще за життя його наукові праці вражали сучасників геніальністю спалахів математичної думки. У фаховому середовищі його давно визнано одним з найяскравіших талантів в історії математики на межі ХІХ–ХХ ст. Однак найбільшого значення його науковий доробок набув саме в наш час у зв’язку з розвитком комп’ютерних наук.